vineri, 21 noiembrie 2008

Mâna lungă a PSDPC-ului

Găsit pe birou, azi dimineaţă, un anti-coaster .



Îl iau spre folosinţă pentru următorii patru ani după care, probabil, tabloul de promoţie "D.A." se va transforma în imaginea altei simbioze politice, la fel de câştigătoare pentru noi.

6 comentarii:

Lecteriţa spunea...

heee,vesnic dupa descifrat coduri de pe fetzele oamenilor, ma risc si acu' : ce diferenta intre rasul lui baselu si cel al lui tari . mesaj sbliminal si destu' ridicat al lui base , desi cred ca nu p-ala voise sa-l ridice . stai sa vezi dupa alegeri incuscreala dracului .intre cine-o fi sa fie . nu poti sa faci pronosticuri , ca desi sunt trei partide in flacari, combinarile de n luate cate k sunt multe . stii, cre ca intervine principiul : ne mai trebuie unu' sa ne f... pe toti.

Neliniştitu' spunea...

Da, dar la noi, că suntem români, trebe să fie mai mulţi ca să ne footă bine de tot. O să vezi tu, se repetă istoria...

Lecteriţa spunea...

du-te la asta pe blog ca te caci pe tine de ras: http://emulte.wordpress.com/

Neliniştitu' spunea...

Hă-hă-hă-hă!

Anonim spunea...

Ca să-l parafrazez pe nenea Iancu... "eu cu cine votez?"

Salutări din faţa (sau spatele? trebuie să-mi reevaluez poziţia) unui rom cubanez, pupa-i-aş pe frunte în cel mai autentic stil lăutăresc pe băieţii cu cigarillos ...

Neliniştitu' spunea...

Tu votează cu tine, tătuţule, că nu cred că ajunge vreo urnă pe la tine, la romulani.:)) Am şi eu Havana Club, genuin, ca să zic aşa, da' fără ţigarilos. Aaa, şi mai am şi stilu' lăutăresc, de la unu', de peste drum.