marți, 7 aprilie 2009

Ruşine pentru...

- pani-cofeto-patiseriile AnaPan unde un pumn de aluat înnobilat cu caramel, nuci, stafide, ciocolată e cinci sute de mii kilu' şi nici gustul nu-ţi rămâne pe vârful limbii. Al dreacu’ să fii tu Coposule, nu-ţi mai merge la Rapid şi bagi scumpeturi la cocă!
- spălătoriile EcoFresh care cer 230 de mii pentru curăţatul unei amărâte de perne! Pe lângă asta, mai sunt şi neserioşi când e vorba să-ţi returneze lucrul tău, „că n-a venit, dar trebuie să vină în două ore”, „mai staţi o oră”, „veniţi mai bine mâine” etc. Noroc cu cele din Carrefour şi Cora, care-ţi fac acelaşi lucru pentru juma’ de preţ şi se mişcă în aceeaşi zi.
- nenorocirea de la Intersecţia cu Poliţai din Băneasa. Din cauza tranşeelor antitanc şi a altor lucrări generatoare de noroi, am putea face să crape de invidie cele mai uitate de asfalt sate de pe mapamond;
- manipularea "Free Geegee I - The Chained Sheepmaster" şi tot căcatul din jurul acestui eveniment cu infractori de duzină.

17 comentarii:

sictireanu spunea...

ca n-ai mancat pana acum de la cofetariile Agapitos...super-scoruri :) in schimb iti vine sa te lingi si sub unghii (daca ar exista o posibilitate sa faci asta) de bune ce sunt :)))

Neliniştitu' spunea...

Ba, am mâncat, bre! Da' parcă nu e juma' de milion nişte plăcintă cu brânză dulce, stafide şi nu mai ştiu ce. Le fut neamu'n cur de hoţi, cu criza lor! Nimic nu se ieftineşte, dar euro şi paraiu' se duce-n hăuri!

Anonim spunea...

Unu isi schimba perna, altu o duce la curatatorie...
E si in CT o cofetarie/patiserie din seria "Ana" insa nu m-a interesat :D Dulciurile facute de mama sunt mult mai bune :)

Neliniştitu' spunea...

Bre, Mike, eu nu dispun de aşa de multe lichidităţi ca alţii, să-mi cumpăr perne noi atunci când se murdăresc alea vechi. :D
Ia să-mi trimiţi spre evaluare niscaiva "dulcegării materne", să ştiu dacă mă mai duc la Ana, că ies mai ieftin dacă vin la Constanţa. :))

sictireanu spunea...

Offf, hai ca ma sacrific eu si iti cedez niste baclava ... cred ca in uichend am sa mai experimentez :)))

Neliniştitu' spunea...

Hai, mersi! Eşti măreţ, da' poate-l prinzi şi pe Zeu, gutu-l în morgăn de preten adevărat ce e!
Cu ocazia asta mi-ai amintit să mai experimentez (în)culinar. :)

VAXXi spunea...

Băi, deci șantierul de la Băneasa e surpriza mea matinală în fiecare zi, habar n-am pe câte benzi se va circula mâine, cât o să stau cocoțat pe pasarele la coadă... habar n-ai ce e bun!

Iar de dulciuri cel mai bine vă lipsiți (sau rămâneți la dulciurile de altă natură, nu patiserie, nah!)

Neliniştitu' spunea...

He-he! Eu în fiecare dimineaţă, până în 7:00, trec prin intersecţie, perpedes, of course! :) În fiecare dimineaţă mulţumesc cerului că nu trebuie să folosesc maşina.
Cât despre dulciuri, scuze! Am uitat că aţi devenit duşmani, he-he!

Anonim spunea...

Aoleo Sictireanule, la mine-n gura e muson in momentu asta. Ar trebui sa va povestec eu intr-o zi cum m-a dat gata o tava de baclavale :P

Dulcegariile materne(auzi la el denumire :P ) pot fi gustate doar la locul faptei :D

Lecteriţa spunea...

ia pune tu frana la matiz cand treci prin buzau, si basculeaza-te la cofetaria ioana, dincolo de megazainul dacia. iti crapa glanda mancand. nu folosesc aditivi si amidoane, dear; tortul e tort, placintele placinte, sarailia sarailie. te tragi pe burta cu otzet, dupa aia. sau te tragi pe ce vrei tu

Neliniştitu' spunea...

Mike, vezi că vine căldura, aşa că poate te trezeşti cu musafiri dornici de prăjiturele.

Lecteriţo mersi de pont. Când m-oi mai duce pe la sor'mea, o să dau p-acolo şi te apelez.

VAXXi spunea...

He-he! Eu în fiecare dimineaţă, până în 7:00, trec prin intersecţie, perpedes, of course!

Ha, deci dacă mă scol pe la 6 pot să-ţi cer ţigări când traversezi? :-D

Neliniştitu' spunea...

Cu filtru sau fără? Cafea neagră sau decaf? Ziar sau DVD? :))

VAXXi spunea...

Ceai negru extra strong și atât! Intravenos, desigur :-D

Neliniştitu' spunea...

Atunci, te-aştept cu interes.

Anonim spunea...

Esti bine primit nelinistitule dar arunca si tu un buzdugan inainte ca la noi nu rezista nimic dulce la gust mai mult de 12h :D

Neliniştitu' spunea...

Mulţam fain! O să primeşti mesagerul meu fix la o juma' de oră după ce s-a terminat operaţiunea de preparare a bunătăţilor. :)