miercuri, 17 decembrie 2008

Do it again!

Că tot nu aveam somn, hai să mă uit la nen'tu Jay Leno, care se manifesta într-un "The Night Show" pe la Antena 3. Ei, bine, după ce cu o seară înainte râdeam de Mircea Badea, care-şi arunca adidaşii în Băsescu, "parafrazându-l" pe irakianul aruncător de pantofi, care Băsesc se uita la TV, care legătura cu Băsescu era camera din studioul A3, în noaptea asta am fost martorul celei mai tari reclame la Nike, vis-a-vis de "shoesicidebomber"-ul de la Irak.

Oricum ar fi şi reclama, episodul "pe bune" a fost de-a dreptul delicios şi s-a potrivit la fix pentru finalul de carieră al lui Buşică, probabil singurul preşedinte ce a devenit pentru "măreaţa" naţiune americană, un fel de Bulă al nostru, la ei, he-he!



Mulţumiri Păfurişei, foarte activă (lucru care se produce mult mai rar decât alinierea planetelor) în căutări internetice nocturne, pentru găsirea "iutubului".

5 comentarii:

Lecteriţa spunea...

m-am pisat pe mine la faza asta : ha! apropo de reclame la pantofi, nu pot sa uit reclamele din 1990 la adidas si gregorio rizo. alea de la adidas erau cu un atlet care fugea in reluare sa i se vada pantofii, si avea si reclama voce :"fuuuugi, c-un pantof adidas torsion" n-am inteles de ce numai cu un pantof si nu cu doi.
si mai era aia la gregorio rizo( super pantofi, de altfel) care suna asa: "alungati monotonia si cumparati-va un pantof gregorio rizo" iar nu am inteles de ce doar unul...

sictireanu spunea...

uita-te si la asta
http://www.youtube.com/watch?v=NKIjZDBDu-g&feature=related

Neliniştitu' spunea...

@ Lecter: Abia după ani şi ani, adică, vreo cinşpe, am văzut şi eu cât de meseriaşi sunt adidaşii torşăn. Pentru că nu-i simţi în picioare, nici nu ştii dacă eşti încălţat au ba.
@ Sictireanu: E mişto şi asta, dar parcă mai mult îmi place "Do it again".

sictireanu spunea...

Sefu, mai bagam si noi ceva pe blog? :) Sau ti-o trecut?

Lecteriţa spunea...

sefu, are dreptate sictireanu, ce dracu facem? de la craciun n-am mai prestat. so, do it again!