vineri, 7 noiembrie 2008

Mă seacă...

- weekendurile ploioase şi fără bani.

- vânzătorii care nu dau rest. „N-am să vă dau 4 mii.” „Lăsaţi...” În 9 din 10 cazuri ei nu procedează la fel şi te trezeşti că nu poţi să-ţi iei un pachet de ţigări, par egzample, că n-ai 1000!!!

- guşaţii şi ţopârlanii care au plecat de la coada boului şi se dau „badigarzi” pe la vreo firmă de pază. Cel mai mult mă seacă „mărgelaţii” (o variantă de guşoi) de pe la firmele mari, gen BGS, Shelter, Romguard, urcaţi în maşini care nu apăreau pe genericul nici celor mai erotice vise ale lor (d’astea urâte, de teren, vezi Hummer, Dodge, Toyote uriaşe), care nu se uită în oglinda retrovizoare, măcar să-şi vadă feţele grohăitoare (omisiune sesizată de nenea Bufniţoiu') şi degrabă grăitoare cu privire la originea mamii lor de guvizi, dar se iau de personajele feminine care, întâmplător, au drum pe lângă ei.

- „betmenii” de la RATB care se apucă de lucrat la liniile de tramvai între orele unu şi patru AM. Bine, dacă numai ar lucra, aş mai înţelege, da’, ca să nu-i apuce plictisu’ nocturn, mai şi cântă, urlă, aruncă fiare şi table, înjură sau ţipă unu’ la altu’, ca să învingă, probabil, decibelii iscaţi de moto-generatoare.

- mai revin...

10 comentarii:

sictireanu spunea...

Bre, daca ziceai "uichendurile ploioase, fara bani si fara femei", mai ziceam, dar asa...


ahhh, stai ca uitasem...si matale esti maritat :))))


sorry :P

Neliniştitu' spunea...

Cum le ştii tu, Iuzăraş, pe toate... Chestia cu singurătatea e caz de emo, bre!

Bufniţoiul spunea...

Şefu', e o greşeală pe undeva pe acolo...
Trebuia "feţele grohăitoare" :D

Neliniştitu' spunea...

Mulţam fain, conu' Owl. Am corectat, he-he!

Anonim spunea...

Deci dacă e un weekend foarte înnorat, şi nu postezi, înţeleg că ţi-ai găsit ceva de făcut, hehe

sictireanu spunea...

daaa, si-a dus masina la spalat :)) ...ai uitat bre vaxxi ca e insurat? ce altceva ai vrea sa faca in uichend? :)

Neliniştitu' spunea...

Mai am o mulţime de activităţi de uichend, da' nu vreu să vă dau loc de interpretări. Cârcotaşilor!

Anonim spunea...

adica sa mananci, sa mananci iara si cand te saturi de manacat sa mai mananci putin si apoi sa dormi, dupa care cand te trezesti sa-ti aduci aminte ca n'ai mai mancat demult si sa tipi la mine dupa care sa te deprimi si sa mananci de nervi si uite-asa vine luni cand te-apuci de fumat.

Anonim spunea...

'amne fereste , mai aveam un pic si treceam pe xanax in loc de ceai...
hai să zic că m-am desfundat la sinapse, şi poci sa clămpanesc p-aici pă la tine; vrusei să mă bag aseară , dar am avut un orgasm politico-economic , vazându+i p-ăia din G20 adunaţi la samit . Că doar au şi ei punctul lor G. mă tem că Medvedev a cam mimat orgasmul . Si dacă s-a dus cu Iliuşinul lui Putin , de moare Bush de necaz, că er fors uanu lui e doar un deltaplan , a iesit de mare porc . Deci,dragă diăr, stai sa dau cu ochiul meu de soacră mare p-aici , că te lamuresc dacă să continui , sau treci pe filatelie. ai pup iu!

Neliniştitu' spunea...

@ Pafurisha: Hai, că de ceva vreme (două zile, he-he!) am trecut pe regim, iar cu nervii sunt la sol, aşa că...:D
@ Nen'tu Lecter: Păi, să-mi zici cât de curând dacă e cazul să mă apuc de timbre.